SALIBANDYTV
SalibandyTV:n palveluehdot
Toimitusehdot ovat voimassa 1.8.2022 alkaen.
Viimeksi päivitetty 29.9.2022
Tämä on Suomen Salibandyliitto ry:n videosisällön tilausvideopalvelu ja verkkokauppa (SalibandyTV), jonka avulla tilaajat pääsevät käyttämään Suomen Salibandyliitto ry:n alaisten sarjojen suoria ja tallennettuja otteluita sekä muita videoita (SalibandyTV:n verkkopalvelun sisältö), joita striimataan internetin kautta kytkettyihin selainpohjaisiin päätelaitteisiin (SalibandyTV:n verkkopalvelulaitteet).
SalibandyTV-verkkopalvelun palveluntarjoaja on Suomen Salibandyliitto ry (Y-tunnus 0988019-8). Nämä palveluehdot säätelevät palvelumme käyttöä. Näissä palveluehdoissa käytettynä "SalibandyTV", "palvelumme" tai "palvelu" tarkoittaa Suomen Salibandyliitto ry:n tarjoamaa SalibandyTV-verkkopalvelua sisältömme löytämiseen ja katseluun, mukaan lukien kaikki ominaisuudet ja toiminnot, verkkosivusto ja käyttöliittymät sekä kaikki palveluumme liittyvät sisällöt ja ohjelmistot.
Palvelu ja siellä näkyvät live-materiaalit, tilastot, kuvat, tekstit ja logot ovat Suomen Salibandyliitto ry:n omaisuutta, ja niitä ei saa ilman edellä mainittujen tahojen yksilöityä lupaa tallentaa, jakaa, levittää tai näyttää yksityisesti ja/ tai julkisesti.
Yhteystiedot:
Sähköposti: salibandytv@salibandy.fi
Osoite: Alakiventie 2, 00920 Helsinki, Finland
Tilaus sekä tilausvahvistus
Asiakas rekisteröityy SalibandyTV:n videopalvelujärjestelmään ja luo sinne henkilökohtaisen profiilin. Tilattavat sisältöpaketit valitaan kotisivuilla. Tilaus lähetetään maksamalla valittu sisältö verkkokaupan maksutoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot ja palvelun hinnat. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.
Jos asiakkaalle ei syystä tai toisesta tule tilausvahvistusta, tilaus ei ole välttämättä onnistunut. Voit tarkistaa tilauksesi tilanteen SalibandyTV:n Profiilisi -alta, kun olet kirjautunut palveluun. Mikäli profiilissasi ei näy tilausta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme (salibandytv@salibandy.fi).
Sopimuksen syntyminen sekä maksaminen
Sopimus syntyy, kun asiakas on kirjautunut järjestelmään ja maksanut valitsemansa paketin. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja SalibandyTV:n palveluntarjoajan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Maksamiseen liittyvistä epäselvyyksistä olet yhteydessä Visma Pay maksupalveluun.
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/
Maksutavat
Maksutapa valitaan tilauksen tekemisen yhteydessä.
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla:https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessawww.jousto.com
OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta:https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku
Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta
Kaikki maksutavat ovat erittäin turvallisia. Verkkomaksut ja luottokorttimaksut maksetaan pankkien tai Visma Pay:n sivujen kautta. Suomen Salibandyliitto ry ei tallenna tai saa tietoonsa asiakkaiden tilitietoja. Luottokorttimaksujen tiedot tallentavat Visma Pay (Paybyway Oy). Luottokorttimaksujen varmentamiseen käytetään Verified by Visa - tai MasterCard SecureCode-järjestelmiä. Luottokorttiveloitus hyväksytään ja korttia veloitetaan tämän vuoksi tilaushetkellä.
Kestotilauksen yhteydessä asiakasta veloitetaan automaattisesti luottokortilta kestotilauksen summa kuukausittain. Kestotilauksen yhteydessä, tilisiirtomahdollisuus ei ole käytössä.
Jos yllä mainituista vaihtoehdoista ei löydy mieleistä, voit maksaa laskun ennakkolaskuna (voucherien tilaaminen), joka lähetetään sähköpostiisi. Ennakkolaskutettujen tilausten toimitusajan laskeminen alkaa siitä, kun asiakas saa hyväksynnän sähköpostitse palveluntarjoajalta.
Ennakkolaskulla maksetuista tilauksista veloitamme laskutuslisän 5,00 € per lähetetty lasku. Valitessaan maksutavaksi laskun asiakas vakuuttaa, että hänen taloudellinen tilanteensa tilaushetkellä on sellainen, että hän kykenee ongelmitta suorittamaan laskun summan ja että hänen tiedossaan ei ole sellaista seikkaa, joka saattaisi vaarantaa hänen maksukykynsä. Suomen Salibandyliitto ry:llä on oikeus tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, tulee sinun maksaa tilauksesi aina ennakkoon.
Arvosetelit sekä voucherit
Arvoseteliä voi käyttää palvelussa maksuvälineenä. Arvoseteliä tai voucheria voi käyttää kaikille normaaleille tuotteille ja tilauksille. Arvoseteliä ei voi käyttää mahdollisten lisämaksullisten palvelujen ostamiseen.
Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Tuote myydään tilaamishetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. SalibandyTV pidättää oikeuden muuttaa hintoja sekä olla myymättä tuotetta hinnalla, joka on esim. teknisestä tai inhimillisestä syystä päivittynyt verkkokauppaan olennaisesti väärin. Tällaisessa tapauksessa sovelletaan yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita. Näissä tapauksissa SalibandyTV on yhteydessä asiakkaaseen ja kaupan purkaminen on mahdollista.
Tilauksen peruutus
Voit peruuttaa SalibandyTV -verkkopalvelun kestotilauksen milloin tahansa, jonka jälkeen sinulla on edelleen pääsy SalibandyTV -verkkopalveluun nykyisen laskutusjaksosi loppuun asti.
Voit peruuttaa tilauksesi menemällä "profiili" -sivulle ja valitse tilauksesi kohdalla ”peruuta” tilaus, jolloin tilauksesi päättyy automaattisesti nykyisen laskutusjaksosi lopussa. "Profiili" -sivun "Oma tilaus" -kohdassa voit myös nähdä, milloin tilauksesi päättyy.
Sovellettavan lain sallimassa laajuudessa maksuja ei palauteta, emmekä tarjoa hyvityksiä tai hyvityksiä osittaisten kuukausien tilausjaksoista tai katsomattomasta SalibandyTV -palvelun sisällöstä. Myöskään yksittäisillä päivätilauksilla ei ole palautusoikeutta.
Muutokset hinta- ja palvelusuunnitelmiin: Voimme aika ajoin muuttaa sisältöpakettejamme ja palvelumme hintaa; Hintamuutokset tai palvelusuunnitelmien muutokset koskevat kuitenkin aikaisintaan 30 päivää ilmoituksen jälkeen.
SalibandyTV verkkopalvelu
Asiakkaiden oltava täysi-ikäisiä
Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta sinulla on oikeus tilata maksullinen SalibandyTV -verkkopalvelu. Alaikäiset voivat käyttää palvelua vain aikuisen valvonnassa
Ei kaupalliseen tai julkiseen esittämiseen
SalibandyTV -verkkopalvelu ja kaikki palvelun kautta katsottu sisältö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. SalibandyTV -verkkopalvelutilauksesi aikana myönnämme sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän lisenssin SalibandyTV-verkkopalvelun käyttämiseen ja SalibandyTV-verkkopalvelun sisällön katseluun. Edellä mainittua rajoitettua lisenssiä lukuun ottamatta mitään oikeuksia, omistuksia tai muita etuja ei siirretä sinulle. Suostut olemaan käyttämättä palvelua julkisiin esityksiin.
Maantieteelliset rajoitteet
Osa SalibandyTV:n sisällöistä eivät ole katsottavissa kaikissa maissa. Ostettavan sisällön yhteydessä ilmoitamme, että onko sisältö ostettavissa ja katsottavissa SalibandyTV:n kautta maassasi. Sinulla on oikeus ostaa ja katsoa ainoastaan sisältöä johon palvelullamme on oikeus siinä maassa jossa asut.
Muutokset palveluun
SalibandyTV pidättää kaikki oikeudet palvelun muutoksiin. SalibandyTV tekee säännöllisesti muutoksia palveluun, mukaan lukien sisältökirjasto, hinnoittelu ja sisältöpaketointi. Lisäksi testaamme jatkuvasti palvelumme eri puolia, kuten verkkosivustoamme, käyttöliittymiä, myynninedistämistoimintoja ja SalibandyTV:n verkkopalvelusisällön saatavuutta.
SalibandyTV:n käyttö
Suostut käyttämään SalibandyTV -verkkopalvelua, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät ominaisuudet ja toiminnot, kaikkien sovellettavien lakien, sääntöjen ja määräysten tai muiden palvelun tai sen sisällön käyttöä koskevien rajoitusten mukaisesti. Sitoudut olemaan arkistoimatta, jäljentämättä, jakamatta, muuntamatta, näyttämättä, esittelemättä, julkaisematta, lisensoimatta, tarjoamatta myyntiin tai käyttämättä (paitsi näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti sallittua) sisältöä ja tietoja, jotka ovat tai ovat peräisin tai SalibandyTV-verkkopalvelun kautta. Suostut myös olemaan: kiertämättä, poistamatta, muuttamatta, deaktivoimatta, heikentämättä tai estämättä mitään SalibandyTV -verkkopalvelun sisältösuojauksia käyttäen mitä tahansa robottia, työkalua tai muuta automaattista tapaa päästäksesi SalibandyTV-verkkopalveluun; takaisinmallintamatta tai purkamatta ohjelmistoja tai muita tuotteita tai prosesseja, joihin pääsee SalibandyTV-verkkopalvelun kautta; lisäämättä mitä tahansa koodia tai tuotetta tai manipuloimatta SalibandyTV-verkkopalvelun sisältöä millään tavalla; tai käyttämättä mitä tahansa tiedonlouhinta-, tiedonkeruu- tai poimintamenetelmää. Lisäksi suostut olemaan lataamatta tai lähettämättä mitään materiaalia, joka on suunniteltu SalibandyTV-verkkopalveluun liittyvän tietokoneohjelmiston tai laitteiston tai tietoliikennelaitteiston toiminnan keskeyttämiseksi, tuhoamiseksi tai rajoittamiseksi, mukaan lukien ohjelmistovirukset tai muut tietokoneet, tiedostot tai ohjelmat. Voimme lopettaa tai rajoittaa palvelumme käyttöä, jos rikot näitä käyttöehtoja tai käytät palvelua laittomasti tai vilpillisesti.
SalibandyTV:n videosisällönlaatu ja Internet-yhteys
SalibandyTV-verkkopalvelun sisällön näytön laatu voi vaihdella laitteittain, ja siihen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten päätelaitteet, Internet -modeemi, sijainti, Internet-yhteyden kautta käytettävissä oleva kaistanleveys ja / tai nopeus. Olet vastuussa kaikista internet-yhteysmaksuista. Kysy internet-palveluntarjoajalta tietoja mahdollisista internet-tiedonsiirtomaksuista. internet-datakapasiteetti joka kuluu SalibandyTV-verkkopalvelun sisällön katseluun, vaihtelee useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien sijaintisi, käytettävissä oleva kaistanleveys, valitsemasi sisältö ja SalibandyTV-verkkopalveluun käyttämäsi päätelaite.
Force majeure
Suomen Salibandyliitto ry ei ole vastuussa palvelun toimimattomuudesta, viivästyksestä tai estymisestä, mikäli syy tähän on Suomen Salibandyliitto ry:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten tavarantoimitusten katkokset, estävät sääolosuhteet, luonnonmullistus, sota, onnettomuus, epidemia, tuonti- tai vientikielto, viranomaisten päätös, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen tai estyminen, työtaistelutoimenpide tai muu vastaava Suomen Salibandyliitto ry:n tai aiemman myyntiportaan toimintaa estävä seikka.
Salasanat ja tilin käyttö
Tilaajalla tai hallintakäyttäjällä, joka on luonut SalibandyTV-verkkopalvelutilin ja jonka maksutapaa veloitetaan (tilin omistaja), on pääsy SalibandyTV-verkkopalvelutiliin. Tilin haltijan pitää hallita tiliä ja estää ketään pääsemästä tiliin (joka sisältää tietoja tilin katseluhistoriasta), tilinomistajan tulee ylläpitää hallintaa SalibandyTV-verkkopalveluun käytettävistä laitteista, joita käytetään palvelun käyttämiseen. Älä ikinä paljasta tiliin liittyvän maksutavan salasanaa tai yksityiskohtia kenellekään. Olet vastuussa meille antamiesi tiliäsi koskevien tietojen päivittämisestä ja ylläpitämisestä. Voimme lopettaa tilisi tai keskeyttää tilisi toiminta suojellaksemme sinua, Suomen Salibandyliittoa tai kumppaneitamme henkilöllisyysvarkauksilta tai muulta vilpilliseltä toiminnalta.
Sovellettava lainsäädäntö
Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti. Nämä ehdot eivät rajoita kuluttajansuojaoikeuksia, joihin sinulla saattaa olla oikeus asuinmaasi pakollisten lakien nojalla. Asiakkaan ja SalibandyTV:n väliset riitatapaukset ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla ja jos sopimukseen ei päästä, niin Helsingin käräjäoikeudessa.
Ei-toivotut materiaalit
SalibandyTV ei hyväksy ei-toivottuja materiaaleja tai ideoita SalibandyTV-verkkopalvelusisällölle, eikä ole vastuussa sisältönsä tai ohjelmiensa samankaltaisuudesta missään mediassa SalibandyTV -verkkopalveluun välitettyihin materiaaleihin tai ideoihin.
Sopimusehdot
Jos jokin näiden palveluehtojen kohta tai kohdat katsotaan pätemättömiksi, laittomiksi tai täytäntöönpanokelvottomiksi, jäljellä olevienehtojen pätevyys, laillisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus ovat edelleen voimassa.
Palveluehtojen muutokset
SalibandyTV voi ajoittain muuttaa näitä palveluehtoja. SalibandyTV ja Suomen Salibandyliitto ry. pidättää oikeuden muuttaa palvelu- ja sopimusehtojaan ilmoituksetta. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan sinulle vähintään 30 päivää ennen kuin uudet käyttöehdot koskevat sinua.
Yrityksen vastuu ja vastuun rajoitukset
SalibandyTV ja Suomen Salibandyliitto ry ei vastaa yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ilmenevistä ongelmista (esim. yksittäisen kuluttajan internetoperaattorista johtuvista internetyhteyden pätkimisistä tai laitteiston yhteensopivuusongelmista).
SalibandyTV ja Suomen Salibandyliitto ry pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen sekä aikataulujen muutoksiin.
Sähköinen viestintä
Lähetämme sinulle tiliäsi koskevia tietoja (esim. maksuvaltuudet, laskut, salasanan tai maksutavan muutokset, vahvistusviestit, ilmoitukset) vain sähköisessä muodossa, esimerkiksi sähköpostitse rekisteröinnin yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseesi.
Asiakaspalvelu
Jos haluat lisätietoja palvelustamme ja sen ominaisuuksista tai jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa salibandytv@salibandy.fi. Jos näiden käyttöehtojen ja asiakastuen tai verkkosivustomme muiden osien välisten tietojen välillä on ristiriitoja, nämä käyttöehdot hallitsevat.
;